Winkel

Checkpoint "The Temporary Store"

Wij verbouwen onze eigen winkel voor 1 jaar, maar helpen jullie graag verder in onze Temporary Store op het Laar 27 !(100 meter van onze deur, in het voormalige pand heren Tisser)

Checkpoint_Postcard_NJ18_1880X7995c88c93c40c3b
Temporary store adres

Laar 27 2400 Mol, België 014 31 27 59

Dé multibrandstore voor de stijlvolle man.  

Mannen met een gezonde interesse in kleding en mode hebben al langer de weg naar Checkpoint Mol gevonden. Checkpoint Mol is een multibrandstore, maar merken komen nooit op de eerste plaats: kwaliteit, daar draait het om.

Met een frisse en voortdurend vernieuwende mix van Scandinavische, Engelse en Italiaanse merken slagen ze er moeiteloos in om de Europese modetrends en -stijlen een Vlaams karakter te geven. Checkpoint Mol streeft ernaar om zijn klanten keer op keer te verrassen met een uitgebreid assortiment aan herenkleding en schoenen, en een ruim scala aan modieuze accessoires en lifestyleproducten.

Een team van 11 gemotiveerde medewerkers – waaronder een kleermaker die indien nodig directe retoucheringen doet - staan we bovendien garant voor een persoonlijke aanpak en uitstekende service, wat van Checkpoint Mol in de hele Kempen een vertrouwenswaardige naam maakt. Wie naar Checkpoint Mol komt, wéét dat hij snel en goed geholpen wordt.

Stijlvolle mode kent overigens geen leeftijdsgrenzen. Jong of oud? Checkpoint Mol is er voor alle mannen die een oog voor mode hebben en er goed willen uitzien.